Over de organisatie

TrustAccountants is een accountantskantoor gevestigd in Rijswijk. Vanuit ons kantoor bedienen wij onze klanten die verspreid liggen over West Nederland. Ons kantoor kent echter geen geografische belemmeringen en derhalve staan wij open voor klanten door heel Nederland. Onze organisatie is ook als zodanig opgezet dat afstand geen obstakel hoeft te vormen. Onze geautomatiseerde omgeving en softwarepakketten bevinden zich in de cloud en werken online.

TrustAccountants is een jonge organisatie met een frisse blik op zaken en een proactieve benadering van onze klanten. Onze kracht ligt in een geïntegreerde aanpak en wederzijdse vertrouwen in de relatie met onze cliënten.

Wij zijn een organisatie die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij investeren hier veel in. Wij zijn aangesloten bij Novak en lid van de NBA en derhalve onderhevig aan kwaliteitstoetsingen. Wij streven niet alleen naar een hoge kwaliteit van onze dienstverlening, maar ook naar een hoge kwaliteit van de administratieve organisatie en interne beheersing bij onze klanten. Wij zullen u derhalve gevraagd en ongevraagd advies hierover geven.

TrustAccountants heeft een gemengde praktijk van zowel assurance (controle en beoordeling) dienstverlening als non-assurance dienstverlening. Denk hierbij aan administratieve dienstverlening, fiscale dienstverlening en advisering op accountancy gerelateerde onderwerpen.

TrustAccountants is opgericht door Mohammed el Yoüssfi MSc RA. Samen met het team staan wij klaar voor onze klanten.

Over M. el Yoüssfi MSc RA

Mohammed el Yoüssfi is sinds het succesvol afronden van zijn HBO Accountancy studie in 2009, werkzaam in de accountantspraktijk. Naast zijn baan als assistent accountant studeerde Mohammed verder aan de Vrije Universiteit te Amsterdam waar hij in 2013 zowel de masterstudie Accounting & Control als het theoretische gedeelte van de Post Graduate opleiding tot Registeraccountant afrondde. Sinds 2017 staat Mohammed ingeschreven in het accountantsregister. De combinatie van de opgedane theoretische en praktische kennis en ervaring heeft Mohammed gevormd tot een gedegen Registeraccountant. Mohammed heeft ervaring in zowel het MKB (wettelijke controles alsook vrijwillige controles) als bij non-profit organisaties in diverse sectoren. De afgelopen vijf jaren heeft Mohammed zich gespecialiseerd in verenigingen en stichtingen in onder meer de zorgbranche.